نارنگی و پرتقال مرکباتی هستند که اغلب با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند.، هر دو حاوی مجموعه ای از مواد مغذی هستند، طعم نسبتاً شیرینی دارند و به طور کلی کالری کمی دارند.
اما در حالی که نارنگی امروز مشهد و پرتقال ارتباط نزدیکی با هم دارند، در واقع دو میوه جداگانه با تفاوت های قابل توجهی هستند.
این مقاله شباهت ها و تفاوت های کلیدی بین نارنگی و پرتقال را توضیح می دهد، نارنگی و پرتقال به دلیل اینکه اعضای یک خانواده هستند، دارای خواص مشابهی هستند.
آنها ممکن است شبیه به هم به نظر برسند، اما در واقع دو گونه مختلف از میوه ها با منشاء و گونه های جداگانه هستند.
نارنگی برای اولین بار در پالاتکا، فلوریدا کشت شد، در دهه 1800، آنها نام “نارنگی” را دریافت کردند زیرا از طریق شهر طنجه در مراکش وارد می شدند.
نارنگی نیز مانند پرتقال از خانواده مرکبات است، اما میوه گونه C. tangerina است، نارنگی ها اغلب به عنوان ماندارین یا برعکس، به ویژه در ایالات متحده (1) برچسب گذاری می شوند.
با این حال، از دیدگاه گیاه شناسی، نارنگی به زیر گروهی از ماندارین ها اشاره دارد. معمولاً نارنگیهایی که قرمز مایل به نارنجی و رنگهای روشن هستند معمولاً به عنوان نارنگی شناخته میشوند.
نارنگی ها معمولا از اواخر اکتبر تا ژانویه در اوج خود هستند.
پرتقال سالها پیش در آسیا و به احتمال زیاد در جنوب چین و اندونزی منشا گرفته است. امروزه اکثریت قریب به اتفاق پرتقال در فلوریدا و سائوپائولو برزیل تولید می شود.
آنها میوه گونه Citrus x sinensis هستند و همچنین از خانواده مرکبات هستند.
جالب اینجاست که پرتقال ترکیبی از دو میوه است: پوملو و ماندارین.
انواع مختلفی از پرتقال وجود دارد. آنها را می توان به چهار طبقه تقسیم کرد که هر کدام دارای ویژگی های شناسایی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.