مصرف نخود ریز کرمانشاه توسط یک زن باردار موجب سقط جنین شد

نخود که با نام لوبیا گاربانزو نیز شناخته می شود، هزاران سال است که در کشورهای خاورمیانه کشت و مصرف می شود.

طعم آجیلی و بافت دانه ای آنها به خوبی با بسیاری از غذاها و مواد تشکیل دهنده دیگر جفت می شود.

نخود ریز کرمانشاه به عنوان منبعی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر، ممکن است فواید سلامتی مختلفی مانند کمک به مدیریت وزن، بهبود هضم و کاهش خطر ابتلا به بیماری داشته باشد.

علاوه بر این، این حبوبات سرشار از پروتئین است و جایگزینی عالی برای گوشت در بسیاری از غذاهای گیاهی و وگان است.

در اینجا چند مزیت سلامتی مبتنی بر شواهد نخود – به علاوه چند ایده ساده برای دستور العمل آورده شده است.

1. پر از مواد مغذی: نخود دارای مشخصات تغذیه ای چشمگیر است.

آنها حاوی تعداد متوسطی کالری هستند که 269 کالری در هر فنجان (164 گرم) فراهم می کند.

تقریباً 67 درصد از این کالری ها از کربوهیدرات ها تأمین می شود، در حالی که بقیه از پروتئین و چربی تأمین می شود.

نخود همچنین دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین مقدار مناسبی فیبر و پروتئین است. یک وعده 1 فنجان (164 گرم) نخود پخته شده:

کالری: 269
پروتئین: 14.5 گرم
چربی: 4 گرم
کربوهیدرات: 45 گرم
فیبر: 12.5 گرم
منگنز: 74 درصد از ارزش روزانه (DV)
فولات (ویتامین B9): 71 درصد از DV
مس: 64 درصد DV
آهن: 26 درصد DV
روی: 23 درصد از DV
فسفر: 22 درصد DV
منیزیم: 19 درصد از DV
تیامین: 16٪ از DV
ویتامین B6: 13 درصد از DV
سلنیوم: 11 درصد از DV
پتاسیم: 10 درصد DV
همانطور که می بینید، این حبوبات منبع خوبی از منگنز معدنی و فولات ویتامین B است.

پروتئین و فیبر موجود در نخود ممکن است به کنترل اشتهای شما کمک کند.

پروتئین و فیبر با هم کار می کنند تا هضم را کند کنند که به افزایش سیری کمک می کند. علاوه بر این، پروتئین ممکن است سطح هورمون های کاهش اشتها را در بدن شما افزایش دهد.

در واقع، اثرات پرکننده پروتئین و فیبر موجود در نخود ممکن است به طور خودکار کالری دریافتی شما را کاهش دهد.

یک مطالعه اشتها و کالری دریافتی را در بین 12 زن که دو وعده غذایی جداگانه خوردند مقایسه کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما