من از عشقم به مواد ترش خجالتی نیستم:
ادویههایی که برای خوشرنگتر کردن دستور مدل پالتو چرم زنانه غذا خاصیت اسیدی ایجاد میکنند و در عین حال پیچیدگی قابلتوجهی نیز دارند.
آنها جایگزین های بازیگوشی برای آماده به کار قدیمی مرکبات و سرکه، اغلب عجیب و غریب و معمولا غیر منتظره هستند. ستاره محصول؟ لیمو اومانی، لیمو خشک خاورمیانه.
آنها کوچکتر از آهک معمولی شما هستند بیشتر شبیه یک آهک کلیدی با پوست های سنگریزه و مشکی که در آن واحد شیرین، ترش و بسیار تخمیر شده است.
من عاشق ادویهای هستم جویدن سیاه دانه صبح ناشتا که طعمهای خودش را متعادل میکند، چیزی که این گویهای کوچک در آن عالی هستند.
طعم آنها شبیه لیموترش است، اما چیزهای بیشتری هم دوست دارند:
نت آسفوتیدا و تمام غنا و پیچیدگی یک سرکه ستاره ای، اما در حالی که یک سرکه واقعا خوب می تواند 20 تا 40 دلار برای شما بازگرداند، عرضه یک فصل لیمو اومانی چند دلار برای شما هزینه دارد.
نحوه استفاده از لیمو عمانی
آنها که اهل خاورمیانه هستند، در بسیاری از خورش ها، سوپ ها و کباب های منطقه، به ویژه تاگین ها، کار می کنند.
به سادگی چند بار سوراخ شده و در مایع آشپزی دلخواه شما ریخته می شود، آنها آبگوشت می نوشند و اسیدیته ظریفی را آزاد می کنند که بر خلاف خود اسیدها، حتی پس از ساعت ها خورش نیز روشن می ماند.
با عبور آب از محفظه های داخلی سیاه براق آنها، آنها نرم می شوند و از طعم و مزه پوست و گوشت خشک شده خود در آفتاب می گیرند.
وقتی زمان سرو فرا رسید، میتوان خواص لیمو عمانی آنها را از آبهای آخرشان گرفته و بهطور مرتب دور انداخت.
اگرچه طعم آنها متمایز است، اما غالب نمیشود، بنابراین آن را رها کنید.
لیمو اومانی تعادل کاملی برای انواع پروتئین ها است.
اسیدیته آنها باعث کاهش چربی گوشت قرمز می شود. شیرینی آنها باعث زنده شدن طیور می شود.
فانک تند آنها به ماهی تشک مسافرتی نوزاد تفاوت های ظریفی می بخشد.
در مورد حبوبات، خب، از زمانی که پیاز و سیر به صحنه آمده، چنین متحدی نداشته اند. افزودن جذابیت به گلدان لوبیاهای روستایی بعدی شما هرگز آسان تر نبود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.