لیمو ترش لیسبون اینتردوناتو مزه تلخی ندارد و آب آن کم اسید است؛ همچنین دارای دانه بسیار ریز است و رنگ گوشت آن زرد مایل به سبز است.
آگرومی لنزی میگوید، لیمو با پوست معطر، به لطف دانههای ریز و محتوای روغن بالا، معطر است و هنگام فشرده شدن، آب فراوانی به آن میدهد.
ترکیبی بین لیمو و مرکبات، لیموهای پوندروزا ترش و تند هستند و برای پختن یا اضافه کردن به آب میوه (از طریق Melissa’s) عالی هستند.
این میوه بزرگتر از یک لیمو معمولی است، اما نه به اندازه یک گریپ فروت – با پوست ضخیم که هنوز پوست کندن و پوست آن آسان است.
لیمو پوندروزا به دلیل شباهتهایش به لیمو لیسبون یا اورکا، میتواند در دستور العملها قابل تعویض باشد.
به دلیل اندازه کمی بزرگتر، لیموهای پوندروزا حاوی آب بیشتری هستند. آنها بسیار اسیدی هستند که استفاده از آنها را در غذاهای با ماهی خام یا چیزی مانند سویچ عالی می کند.
تا سال 1900 بود که آنها به صورت تجاری به عنوان یک گزینه کاشت خانگی و یا به سادگی در بازار کشاورزان یا فروشگاه های مواد غذایی خریداری شدند.
آنها به آب و هوای معتدل نیاز دارند، بنابراین مکان هایی مانند کالیفرنیا و تگزاس برای فصل رشد آنها بهینه هستند.
اینها بلافاصله از شکل چمباتمه و گردشان قابل تشخیص هستند. لیموهای جنوا از جنوا می آیند (از طریق Garden Guides).
آه، آمدن از جنوا، ایتالیا، چه ایده رویایی است. از آنجایی که این لیموها از لیموی معمولی یا «واقعی» پهنتر هستند، تعداد بخشها یا برچههای بالاتر از حد متوسط را در داخل آنها خواهید دید.
به طور متوسط، لیموهای جنوا 12 برچه دارند. اما امید خود را به لیموهای بیش از حد آبدار نداشته باشید. علیرغم اندازه آنها، این بخش ها آب زیادی ندارند.
خود درختان لیمو از نظر ظاهری بیشتر شبیه بوته هستند که برداشت آنها را راحت تر می کند. برخلاف برخی از لیموها، Fast Growing Trees می نویسد که باید اجازه دهید لیمو جنوا قبل از چیدن به طور کامل روی شاخه برسد.
آنها تنوع بسیار زیبایی برای رشد در خانه شما هستند و رنگی را ارائه می دهند که می توانید از پنجره آشپزخانه ببینید.
درختان لیمو جنوا معمولاً در سمت سرد هستند، اما اگر در جایی با یخبندان شدید زندگی می کنید مراقب باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.