استفاده از ظروف مسی برای پذیرایی در بهشت

استفاده از ظروف مسی مانند ظروف مسی برای پذیرایی توسط بشر در خانه های روزمره خود را می توان به دوران باستان ردیابی کرد.

حتی اخیراً ممکن است شنیده شود که برخی از ظروف پخت و پز یا روکش شده با ظروف مسی یا ظروف کوتاه مسی برای تسهیل پخت و پز سریع، زیرا مس رسانای خوبی برای گرما است.

وجود ظروف مسی یا مسی کف به عبارت دیگر فرآیند پخت و پز را سرعت می بخشد و در نتیجه میزان مصرف گاز پخت و پز را کاهش می دهد.

این یک افسانه نیست، بلکه واقعیت است که بطری‌های آب مسی، لیوان‌ها و دیگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند و حتی اکنون نیز به طور گسترده برای ذخیره آب استفاده می‌شوند.

مطالعات نشان می دهد که تعداد باکتری های عامل بیماری در آب زمانی که در ظروف مسی ذخیره می شود از بین می رود.

خوب، اینجا یک گرفتاری وجود دارد. اینطور نیست که بتوانیم روزها با هم آب را در ظروف مسی ذخیره کنیم.

تمیز کردن مرتب ظروف مسی حداقل یک بار در روز با نمک و تمر هندی بسیار مهم است تا رنگ مایل به سبزی که روی ظروف مسی زمانی که روزها در کنار هم بدون مراقبت باقی می مانند، پوسته می شود، از بین برود.

سطح سبز رنگ به دلیل واکنش مس با جو و رطوبت ظاهر می شود. این منجر به تشکیل “پتینه”، نامی برای چنین پوشش رنگ سبز روی ظرف مسی می شود. مصرف آب این ظروف برای سلامتی مضر است و اکیداً توصیه می شود از مصرف آب این ظروف خودداری شود.

مس در هندی به نام های «تاامبا»، در تامیل «سمبو»، در مالایایی «سمپ»، در کانادا «تامرا» و در تلوگو «راگی» نیز شناخته می شود.

انواع ظروف مسی چیست؟ ظروف مسی را می‌توان به‌صورت خط‌دار و بدون خط طبقه‌بندی کرد، به این معنا که ظروف مسی از طرف داخلی با قلع یا فولاد ضد زنگ آستر شده‌اند.

آیا مس زنگ می زند؟ ظروف مسی زنگ نمی‌زنند زیرا میزان آهن آن بسیار کم است. اما مانند زنگ‌های آهن، مس اگر برای مدت طولانی‌تری با رطوبت واکنش نشان دهد، پتینه می‌شود. این خاصیت طبیعی مس است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما