استفاده از رب گوجه سفیر در ارومیه موجب ایست قلبی یک پیرمرد شد

تولید شکر با جوشاندن آب نیشکر برای متبلور شدن شکر شروع می شود و سپس آن را فیلتر می کنند تا از شیره جدا شود. در این حالت مایعی غلیظ و قرمز به نام رب گوجه سفیر باقی می ماند.

دو بار دیگر جوشانده می شود تا بند سیاه ایجاد شود که حتی ضخیم تر و تیره تر از رب گوجه معمولی است و طعم تلخی دارد.

از آنجایی که رب گوجه سیاه تسمه سه بار جوشانده شده است، نسبت به سایر انواع رب گوجه دارای مواد مغذی تر است، که توضیح می دهد که چرا اخیراً به عنوان مکمل محبوبیت پیدا کرده است.

مردم اغلب از آن به عنوان شیرین کننده، اسپری یا رویه برای ماست یا بلغور جو دوسر استفاده می کنند.

اگرچه این یک درمان خانگی محبوب برای کم خونی، آرتریت، استرس، علائم PMS و افزایش قند خون است، اما تعداد کمی از این موارد توسط علم پشتیبانی می‌شوند.

بنابراین، ممکن است بخواهید بدانید که آیا استفاده از رب گوجه سیاه به عنوان یک شیرین کننده یا مکمل سالم است یا خیر.

در اینجا چند مزیت علمی رب گوجه سیاه بند آورده شده است.

1. مغذی تر از شکر تصفیه شده: رب گوجه بلک استرپ یک محصول جانبی قند غنی از مواد مغذی است. فقط 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر):

کالری: 60
کربوهیدرات: 14 گرم
شکر: 10 گرم
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0 گرم
آهن: 20 درصد ارزش روزانه (DV)
کلسیم: 10 درصد DV
منیزیم: 10٪ از DV
پتاسیم: 9 درصد DV
ویتامین B6: 8 درصد از DV
رب گوجه Blackstrap عمدتا از شکر تشکیل شده است.

با این حال، بر خلاف شکر تصفیه شده که هیچ ارزش غذایی ندارد رب گوجه تسمه سیاه حاوی مقدار زیادی آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر است.

در واقع اونس به اونس رب گوجه حاوی آهن بیشتر از تخم مرغ، کلسیم بیشتر از شیر و پتاسیم بیشتری نسبت به سایر مواد غذایی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما