بنابراین کار حاضر سهمی در ارزش گذاری جهانی دانه های زیره و از منظر توسعه پایدار است.
یک رویکرد جدید تصفیه زیستی دانه زیره سبز ایجاد زیره کوهی کرمان شده است.
مواد گیاهی در چهار قسمت پردازش شدند:
روغن نباتی، اسانس، آب معطر و باقیمانده نهایی (یعنی کیک) رویکرد اتخاذ شده اول از همه شامل استخراج اسانسهای گیاهی و ضروری از دانههای زیره با منشاء جغرافیایی مختلف است.
کیک های باقیمانده پس از استخراج و آب معطر (یعنی محصولات جانبی) بعداً به عنوان منابع مولکول های زیستی (آنتی اکسیدان ها یا آنتی باکتریال ها) ارزش گذاری می شوند.
به این ترتیب می توان مولکول های داخل کیک ها را به صورت متوالی استخراج و استفاده کرد و در نتیجه از هدر رفتن منابع طبیعی جلوگیری کرد.
مواد خام
بذر Apiaceae مورد استفاده در این مطالعه در سوپرمارکتها، فروشگاههای محلی یا در شرکتهای بذر در چهار کشور مختلف لبنان، فرانسه، الجزایر و سوریه زیره سیاه محلی خریداری شد.
بذر Apiaceae مورد استفاده در این مطالعه در سوپرمارکتها، فروشگاههای محلی یا در شرکتهای بذر در چهار کشور مختلف لبنان، فرانسه، الجزایر و سوریه زیره سیاه محلی خریداری شد.
حلالها و مواد شیمیایی، همگی با درجه تحلیلی، توسط Macherey-Nagel (آلمان)، Merck (آلمان)، Prolabo (فرانسه)، و Sigma Aldrich (ایالات متحده آمریکا) تهیه شدند.
استخراج روغن ها و تجزیه و تحلیل آنها:
اسانس ها با استفاده از 200 گرم دانه زیره سبز در دستگاه کلونجر به مدت سه ساعت زیره کوهی 500 گرمی استخراج شد.
و سپس در دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری شد. استخراج کننده های کلونجر در واقع آنهایی هستند که برای استخراج اسانس ها در مقیاس آزمایشگاهی توصیه می شوند.
برای تعیین ترکیب اسانس، از HP 5890 سری ∏ GC استفاده شد که توسط یک طیف سنج جرمی 5970 تکمیل شد.
دو ستون مویین سیلیس ذوب شده در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفت:
یک HP-5 MS، و یک Carbowax، که هر دو دارای ویژگی های یکسان هستند (یعنی طول 30 متر، قطر داخلی 0.25 میلی متر و ضخامت فیلم 0.25 میکرومتر).
هلیوم به عنوان گاز حامل با سرعت جریان 0.6 میلی لیتر در دقیقه زیره خشک استفاده شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.