در واقع آلو زرد یک میوه هسته دار است که از خانواده گل رز گرفته می شود. آنها عموماً کوچک، گرد یا بیضی شکل، با پوست و/یا گوشت زرد هستند.
گوشت میوه غلیظ و شیرین است. یکی از محبوب ترین گزینه های میوه تازه در بازار، سالانه 12.7 میلیون تن آلو زرد در سراسر جهان تولید می شود.
بیش از 40 گونه مختلف از آلو وجود دارد، با انواع آلوهای زرد موجود و بومی مناطق مختلف جهان. این مناطق شامل ایالات متحده، استرالیا، آمریکای جنوبی، آسیا، فرانسه و اندلس است.
آلو یکی از اولین میوه هایی است که ثبت شده است. درختان و برگ های آنها را می توان در سکونتگاه های باستانی انسان و اطراف آن یافت.
با چنین طیف گسترده ای از انواع موجود، تشخیص اینکه دقیقاً از کجا منشا گرفته اند دشوار است، اما ایران به عنوان محل مبدا آنها در نظر گرفته می شود.
جالب اینجاست که سه مورد از محبوب ترین ارقام آلو را نمی توان در هیچ کجای طبیعت یافت. آنها فقط در مناطقی از سکونتگاه های باستانی یافت شده اند و فرض بر این است که توسط اجداد ما پرورش یافته اند.
باغبانان و پرورش دهندگان تجاری تعدادی از انواع آلو را برای انتخاب میوه زرد دارند. آنها با نام های بسیاری از جمله: عسل زرد، توپ زرد، طلایی بزرگ، صبح، و زرد تخم مرغ استفاده می شود. یکی از شناخته شده ترین و بحث برانگیزترین گونه ها Mirabelle نام دارد.
آلو Mirabelle منحصراً در فرانسه کشت می شود. آنها آلویی کوچک، بیضی شکل، با پوست زرد تیره هستند.
کشت این گونه در خارج از ایالات متحده ممنوع شده است زیرا Mirabelles “واقعی” فقط در Lorraine ، فرانسه رشد می کنند. قوانین واردات، دسترسی به این آلو خاص را در ایالات متحده تقریبا غیرممکن می کند.
آلو زرد نیز مانند سایر آلوها بسیار شیرین است و به دلیل پوست، طعمی ترش دارد. گوشت این میوه سفت است اما به راحتی گاز می گیرد.
آلو معمولاً در دستور العمل هایی استفاده می شود که نیاز به شیرینی بیشتری دارند زیرا به طور طبیعی به دست می آیند.
افزودن آلو به هر دستور غذایی یک راه عالی برای کاهش مصرف شکر است اما شیرینی دسر مانند را حفظ می کند.
هنگامی که در چیزهایی مانند الکل یا Umeboshi (آلوهای نمکی ژاپنی) استفاده می شود، طعم آن به دلیل نحوه درمان آلو می تواند به شدت تغییر کند.
آلو پس از چیدن، تولید قند را متوقف می کند، بنابراین برخلاف سایر میوه ها، با رسیدن از درخت، شیرین تر نمی شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.